Residència Literària Finestres

La Residència Literària Finestres és un territori de calma i recolliment, allunyat dels afanys urbans, on es cultiva la imaginació i el pensament a través de l’escriptura. Ubicada sobre un penya-segat de la Costa Brava, en una casa blanca com una pàgina sense tinta, acull escriptores de tot el món per tal que es lliurin a la cura del seu art en contacte amb la natura mediterrània durant un mes.

Un espai on es reuneixen diferents veus –de poetes, novel·listes, assagistes, contistes i historietistes– a la recerca de llenguatge, imatges i sentit.
Oferim un espai de calma i concentració per al desenvolupament de projectes a les categories de novel·la, conte i poesia. A la convocatòria es podran presentar autores i autores de qualsevol nacionalitat, majors de 18 anys.

LA CASA

La Residència Literària Finestres és un territori de calma i recolliment, allunyat dels afanys urbans, on es cultiva la imaginació i el pensament a través de l’escriptura.

RESIDENTS

Les residències literàries que oferim van dirigides a autores i autors de qualsevol nacionalitat, llengua, gènere, ètnia o identitat, sempre que siguin majors de 18 anys.

CUINA

La cuina de la Residència Literària Finestres és un altre espai de creació on seguim els costums gastronòmics de l’Empordà.